Обласна літня спартакіада державних службовців

13 липня у м. Чернігові відбулись щорічні змагання ХVІІІ обласної літньої Спартакіади серед державних службовців обласної, районних державних адміністрацій та посадових осіб органів місцевого самоврядування Чернігівщини.

Учасники Спартакіади змагалися в шести видах спорту: міні-футбол, волейбол, настільний теніс, шахи, шашки та перетягування канату. Взяла участь у змаганнях з волейболу, настільного тенісу та шашок команда, до складу якої ввійшли 10 Ніжинських спортсменів. Найбільшого успіху досягла волейбольна команда. На шляху до фіналу наші спортсмени здолали команду з Сосниці, Бахмачу, Сновська, а у фіналі зустрілися з торішнім суперником - командою з Бобровиці. Шансів у суперників не було - 2:0, перемога знову Ніжинців, які посіли І місце серед команд з волейболу.

Достойно змагалися тенісисти і шахісти: Павло Глушко, Анатолій Кушніренко, Тетяна Литовченко, Олег Панченко, Євген Євса, Сергій Штепура, Сергій Шовкун, Світлана Шкуро, Борис Стрілко, Сергій Білодід. Виступ Ніжинської команди був вдалим, тож надалі вона готується до нових змагань.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

Відділ з питань фізичної культури та спорту

18.07.2018