Відкриття нового м'ясного павільйону

17 липня відбулося урочисте відкриття ніжинського м'ясного павільйону.

В заході взяли участь голова Чернігівської облдержадміністрації Валерій Куліч, міський голова Анатолій Лінник, депутати міської ради, керівник ТОВ «Ніжинський коопринок» Юлія Галіч, громадськість та ЗМІ.

З вітальним словом до мешканців звернувся голова Чернігівської облдержадміністрації Валерій Петрович, який привітав усіх присутніх з відкриттям нового сучасного м'ясного павільйону, який відповідає всім державним стандартам. Покупець може бути спокійним за якість продукції адже перш ніж потрапити на продаж вона проходить усі лабораторні дослідження та зберігається в сучасних холодильних камерах. М'ясна продукція - це основа нашого здоров'я.

До вітальних слів також долучився і міський голова Анатолій Валерійович, який привітав мешканців з відкриттям нового сучасного павільйону. Зазначив що на сьогоднішній день ТОВ «Ніжинський коопринок» має генплан розбудови та модернізації всіх приміщень для того щоб покупець мав змогу в комфортних умовах придбати будь яку продукцію. Відтепер ніжинці матимуть сучасний павільйон, оснащений новим технологічним устаткуванням для торгівлі м’ясної продукції. В приміщенні працює ветеринарно-санітарна лабораторія, яка проводить дослідження якості товару, оглядова кімната, холодильні камери, системами вентиляції та кондиціювання. Кожний продавець забезпечений сучасним столом та електронними вагами. Також покупці мають змогу перевірити відповідність вказаної продавцем ваги за допомогою контрольних вагів.

Урочисто була перерізана червона стрічка та всі присутні мали змогу відвідати новий павільйон та придбати продукцію. Потому відбувся розіграш лотереї з цінними призами.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

17.07.2018