Ніжинський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді відзначив учасників фестивалю

19 грудня в учасників ХVІ міського фестивалю художньої творчості дітей та молоді з особливими потребами «Повір у себе – і в тебе повірять інші!» відбулось подвійне свято – до традиційних вітань Святого Миколая приєднався міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та нагородив їх за участь в однойменній виставці, яка експонується в художньому відділі краєзнавчого музею.

Допомогли центру соціальних служб порадувати творчих дітей та молодь різноманітними й дуже апетитними ласощами адміністрація кафе «Автограф», яке гостинно прийняло цього дня повну залу юних відвідувачів, а також благодійники: депутат міської ради Володимир Мамедов, фізичні особи підприємці Тамара Лега, Любов Смоляніч, Сергій Кот та голова Спілки самаритян України в м. Ніжині Ірина Балакірєва. А депутат міської ради Олександр Шалай особисто організував доставку учасника виставки, неспроможної самостійно пересуватись, до місця проведення заходу.

Подарунки і почесні грамоти від організатора фестивалю – центру соціальних служб отримали як самі автори художніх робіт, так і ті, хто від започаткування цієї виставки підтримують їх, надихаючи на долання труднощів і творчу працю – їхні матері та викладачі гуртків і закладів мистецтва.

О. Гребеннікова,

провідний спеціаліст

відділу соціальної роботи НМЦСССДМ

21.12.2016