Ніжинському військовому комісаріату - 99 років!

25 січня Ніжинський об'єднаний міський військовий комісаріат відсвяткував своє 99-річчя від дня заснування . На свято були запрошені секретар міської ради Валерій Салогуб, перший заступник міського голови Григорій Олійник, командири інших військових частин: А3160заступник командира капітан Олег Полянський, А1348командир Сергій Шабанов, заступник командира по роботі з особовим складом, капітан Віталій Осипенко, А4558 командир в.ч – Володимир Шейко.

Перші офіційні згадки про Ніжинський військовий комісаріат датовані 25 січня 1919 року. Слід зауважити, що для подібної установи це досить немалий термін, який говорить не лише про якісне управління, а й про необхідність такого закладу для координації роботи військових підрозділів нашого регіону.

На початку урочистої частини військовий комісар Володимир Якущенко привітав присутніх з цією визначною подією і відзначив кращих державних та військових службовців Грамотами. До вітальних слів долучився перший заступник міського голови Григорій Олійник. Він висловив вдячність всім, хто сьогодні несе службу в лавах Збройних Сил, вдень і вночі охороняючи спокій мирних громадян, зазначив, що у наш нелегкий час ми віримо, що військовослужбовці й надалі будуть виступати надійним гарантом суверенітету та цілісності нашої держави. Побажав усім здоров’я і благополуччя, миру і злагоди. Секретар міської ради Валерій Салогуб і депутат міської ради Олександр Шалай також долучились до вітальних слів.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

26.01.2018