Приємні моменти засідання виконавчого комітету

Сьогодні у малій залі міської ради відбулось засідання чергове засідання виконавчого комітету під головуванням першого заступника міського голови Григорія Олійника.

Григорій Миколайович розпочав засідання з приємної місії - привітання заступника міського голови Ігоря Алєксєєнка Подякою виконавчого комітету з нагоди ювілею. Він побажав ювілярові міцного здоров'я, успіхів, і продовжувати з такою ж самовідданністю служити на благо громади міста.

Потому перейшли до розгляду питань порядку денного. Більшість з них мали технічний характер і були прийняті членами виконавчого комітету.

Жваві обговорення викликав проект рішення, підготований колективом Центральної міської бібліотеки «Про затвердження Положення про надання платних послуг бібліотеками Ніжинської міської централізованої бібліотечної системи». Члени виконавчого комітету дійшли рішення, що це досить цікаве і слушне питання - надавати платні послуги, оскільки дозволить бібліотеці вийти на новий, більш сучасний рівень надання послуг. Але проект рішення був недостатньо підготований і викликав багато питань. Наприклад: за які саме послуги і яку суму мають сплачувати відвідувачі бібліотеки та її філій, відповідно до яких стандартів встановлені тарифи, яким видом звітної документації будуть обліковуватись фінансові надходження за надані послуги. Після тривалих обговорень було рекомендовано відправити проект рішення на доопрацювання з урахуванням всіх зауважень.

Завершилось засідання ще однією приємною подією. Помічник Народного депутата України Олександра Кодоли Тамара Стратілат долучилась до привітань Алєксєєнка Ігоря Володимировича з ювілеєм, зачитала вітальний адрес від Олександра Михайловича, вручила Грамоту та подарунок.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

25.01.2018