Відзначили працівників місцевого самоврядування

7 грудня у великій залі виконавчого комітету Ніжинської міської ради відбувся захід з нагоди Дня місцевого самоврядування, в якому взяли участь міський голова Анатолій Лінник, секретар міської ради Валерій Салогуб, помічник-консультант народного депутата України Олександра Кодоли Тамара Стратілат, заступники міського голови Ігор Алєксєєнко, Сергій Дзюба, керуючий справами Сергій Колесник, радник міського голови Сергій Осадчий, депутати міської ради, представники Громадської ради та місцевого самоврядування.

«Шановні колеги, на сьогодні самоврядування набуває особливого значення. Адже ті зміни, які відбуваються в країні, вони, в першу чергу, базуються на принципі децентралізації, надання більших можливостей та повноважень на місцях. Наше завдання - працювати в єдності, місцеве самоврядування має бути ключовим елементом в наближенні влади до людей. Не стійте на місці, розвивайтеся, навчайтеся. І будьте відповідальні займаній посаді. Миру, злагоди, здоров’я та благополуччя вам», - підкреслив у зверненні міський голова Анатолій Лінник. Він також подякував депутатам міської, обласної рад та народному депутату України Олександру Кодолі: «Ми працюємо на спільний результат». Також вручив Подяки міського голови за сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди Дня місцевого самоврядування кращим працівникам, депутатам Ірині Онокало, Наталії Шевченко та трьом представникам Громадської ради. До вітальних слів долучилися секретар міської ради Валерій Салогуб, заступник міського голови Ігор Алєксєєнко, керуючий справами Сергій Колесник та радник міського голови Сергій Осадчий.

Зачитала вітання від Олександра Кодоли Тамара Стратілат, яка вручила кращим представникам місцевого самоврядування та міському голові Анатолію Ліннику Почесні грамоти від народного депутата.

У цей день вітання приймають депутати і міські голови різних періодів, співробітники служб і відділів виконкому, представники органів самоорганізації населення. До речі, у Ніжині 360 працюючих у цій сфері.

Тетяна Марченко Ніжинська міська газета "Вісті"

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

07.12.2018