Наш інтелектуальний скарб

13 березня у малій залі міської ради вітали переможців ІІІ (обласного) етапу олімпіад з базових дисциплін (6 учнів), ІІ (обласного) етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково- дослідницьких робіт учнів - членів МАН (3 учні) та їхніх педагогів (2017-2018 н. р.).

Міський голова Анатолій Лінник у вітальному слові наголосив, що він гордий, що має можливість особисто вітати інтелектуальну еліту нашого міста. У цій залі хороша аура, тому що тут знаходяться добрі, творчі, талановиті вчителі і учні. Він подякував усім вчителям за їх працю, за те, що вони є одними з кращих в Україні. Він також від душі привітав присутніх тут учнів, які завдяки праці, досвіду, вмінню, що вкладають у них учителі, досягли такого високого рівня. Тут сидять не просто обдаровані школярі, а потужний інтелектуальний потенціал, а значить: нам є ким пишатися. Адже саме їм творити майбутнє нашого міста, області, держави.

Анатолій Валерійович вручив переможцям та наставникам сувеніри, подяки та квіти, побажав перемог на Всеукраїнських етапах.

До вітальних слів міського голови долучились заступник міського голови Ігор Алєксєєнко, начальник управління освіти міської ради Станіслав Крапив’янський, заступник начальника управління освіти Надія Пономаренко.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

14.03.2018