Щотижнева нарада з керівниками комунальних підприємств та служб міста

18 серпня у малій залі Ніжинської міської ради відбулась чергова щотижнева нарада під керівництвом першого заступника міського голови Григорія Олійника з керівниками підприємств та установ міста, що опікуються житлово-комунальним господарством.

На початку засідання Григорій Олійник разом з керівниками комунальних підприємств заслухали звернення жителів, які стосувалися: спилення аварійних дерев, відсипки провулку Пересічний, діяльності ОСББ по вул. Незалежність 36. За результатами розгляду головуючий надав відповідні доручення та встановив терміни їх виконання.

Керівники комунальних підприємств прозвітували про стан підготовки до опалювального сезону 2018-2019 р.р. та отримали відповідні доручення для подальшої роботи.

Під час засідання порушувалися питання роботи комунальних служб, акцентувалася увага на проблемних питаннях та подальших планах. Протокольно доручили КП «СЕЗ» та КП «Керуюча компанія «Південна» надати інформацію про стан виконання капітальних ремонтів техніки, яка знаходиться на підприємствах.

Григорій Миколайович в черговий раз наголосив, що розробляється відділом роботи з органами самоорганізації населення та взаємодії з правоохоронними органами та інспекцією з благоустрою (на правах відділу) оновлений проект правил благоустрою міста Ніжина. Запропонував всім керівникам комунальних підприємств міста долучитися до його розробки, внести відповідні корективи чи доповнення до нього враховуючи специфіку їх галузі в найкоротший термін.

Керівникам надані протокольні доручення для вирішення зазначених проблемних питань.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

16.08.2018