Готовність до нового навчального року ЗОШ та ДНЗ на контролі у влади

21серпня відбувся робочий візит міського голови Анатолія Лінника та заступника міського голови Ігора Алєксєєнка до загально-освітнього закладу І-ІІІ ступенів №10 задля перевірки готовності закладу до нового навчального року.

Міський голова перевірив виконання ремонтних робіт (заміна вікон, фарбування підлоги, водовідведення, покос трави на подвір'ї тощо). Готовність актового залу, їдальні, вбиральні також обстежили наявність вентиляції в приміщеннях, а особливу увагу приділили забезпеченню меблями, навчальними матеріалами першокласників відповідно до проекту «Нова українська школа»(НУШ).

Далі відвідали дошкільний навчальний заклад №13 «Берізка». Завідувач закладу Наталія Примушко ознайомила з прилеглою територією закладу. Доповіла, що всі дитячі та спортивні майданчики пофарбовані, в пісочницях завезений новий пісок, провели вибраковку аварійних дерев та гілля, а також замінили вікна на енергозберігаючі. Наталія Миколаївна зауважила що заклад потребує заміні лише двох вхідних дверей та системи водовідведення.

Керівник ДНЗ №13 зазначила, що за ініціативи голови ГО «Спілка самаритян України» Ірини Балакирієвої дитячі групи укомплектовано новими матрацами та подушками.

Відділ-інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

23.08.2018