Чергове засідання виконавчого комітету

Сьогодні у малій залі виконавчого комітету Ніжинської міської ради відбулося чергове засідання виконавчого комітету під головуванням міського голови Анатолія Лінника. У засіданні взяли участь, керівники структурних підрозділів виконавчого комітет, начальник управління освіти Станіслав Крапив'янський, начальник управління жилово-комунального господарства Анатолій Кушніренко, начальник управління культури і туризму Тетяна Бассак, ЗМІ. На порядку денному було 2 проекти рішення, 5 проектів рішень внесені у робочому порядку, а також Різне:

1.Про видалення зелених насаджень на території м. Ніжина.

2.Про погодження режиму роботи.

3.Про фінансування заходів міської програми розвитку культури, мистецтва і хорони культурної спадщини.

4.Про надання матеріальної допомоги.

5.Про затвердження акта комісії з підготовки до розгляду земельних спорів на території міста Ніжина (вул. Богуна).

6.Про розміщення тимчасових споруд у м. Ніжині.

7.Про розгляд матеріалів опікунської ради.

8. Про початок опалювального сезону 2018-2019 р. у місті Ніжині.

Різне:

1.Про виконання протокольного доручення виконавчого комітету Ніжинської міської ради від т30.09.2018 року про батьківську доплату за харчування дітей в загальноосвітніх навчальних закладах (сніданки).

Далі перейшли до розгляду порядку денного.

По питанню «Про початок опалювального сезону 2018 -2019 pp. у місті Ніжині» доповів начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Анатолій Кушніренко який зазначив що на вихідних прогнозується поступове зниження температурного режиму. ТОВ «НіжинТеплоМережі» та ТОВ «КРАТО-НТ» готові розпочати надання послуг з теплопостачання, ПАТ «Чернігівгаз» та ПАТ «Чернігівобленерго» розпочнуть надання послуг з газопостачання та електропостачання для опалення з 22 жовтня 2018 року в загальноосвітні, дошкільних навчальних закладах міста, вищим та спеціальним навчальним закладам, соціального та культурного призначення, у житловому фонді комунальної власності територіальної громади міста Ніжина, в кооперативних житлових будинках, будинках об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, приватному житловому фонді, а також у відомчому житловому фонді підприємств, установ та організацій міста. Тож в ході обговорення рішення прийняли одноголосно.

В «різному» начальник управління освіти Станіслав Крапив'янський доповів щодо виконання протокольного доручення виконавчого комітету Ніжинської міської ради від 30.09.2018 року про батьківську доплату за харчування дітей в загальноосвітніх навчальних закладах, а саме сніданки в сумі 2-3 гривень. Провівши опитування серед батьків у школах то: 49% опитаних - проти; 51% опитаних – підтримують. На сьогоднішній день сніданок у загальноосвітньому навчальному закладі складає 15 гривень 60 копійок.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

18.10.2018