Зустріч з представниками релігійних конфесій міста

З нагоди Великодніх свят 04 квітня 2017 року в малій залі виконавчого комітету Ніжинської міської ради відбулася традиційна зустріч першого заступника міського голови Григорія Олійника з представниками релігійних конфесій міста, на якій також були присутні заступник міського голови Ігор Алєксєєнко, начальник управління культури і туризму Валерій Примаченко, заступник начальника управління освіти Надія Пономаренко, директор ДКП «Комунальний ринок» Анатолій Вершняк та керівники комунальних служб.

На початку заходу перший заступник міського головиподякував представникам духовенства міста за співпрацю, за підтримання діалогу з міською радою та за їхню невтомну роботу.

У ході спілкування представники релігійних громад окреслили питання, що стосуються благоустрою церковних територій, вивозу сміття та ремонту храмів, зазначили, що їхні попередні прохання були вислухані, а також висловили вдячність керівництву міста, комунальним службам за злагоджену роботу, управлінню культури – за допомогу в організації та проведенні різних заходів.

Владислав Адольфович Корман, начальник КП «ВУКГ», повідомив про те, що на всі кладовища Ніжина буде завезено пісок і землю, проведено роботи по відновленню доріг, які ведуть до храмів, організовано вивезення сміття та обладнано майданчики для збору сміття біля кладовищ.

Зі словами подяки до представників релігійних громад також звернувся заступник міського голови Ігор Володимирович Алєксєєнко.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

виконавчого комітету Ніжинської міської ради

04.04.2017