У місті припинено опалювальний сезон

Відбулося позачергове засідання виконавчого комітету.

Порядок денний засідання включав два питання: «Про припинення опалювального сезону на території м. Ніжина» та «Про нагородження трудового колективу Ніжинської міськрайонної газети «Ніжинський вісник» Почесною грамотою виконавчого комітету Ніжинської міської ради».

Відповідно до прийнятого рішення «Про припинення опалювального сезону на території м. Ніжина» опалювальний сезон у місті припиняється із 4 квітня. Це пов’язано із підвищенням середньодобової температури зовнішнього повітря протягом трьох діб більше як на вісім градусів та економією паливно-енергетичних ресурсів.

Опалення комунального лікувально-профілактичного закладу «Ніжинська центральна міська лікарня імені Миколи Галицького», лікувально-профілактичного закладу «Ніжинський міський пологовий будинок» та дитячого будинку-інтернату буде продовжено до 15 квітня 2017р. по замовленню керівників закладів відповідно до діючих норм та правил.

5 квітня 2017 року виповнюється сто років від дня заснування газети «Ніжинський вісник». З нагоди такої ювілейної дати, а також за сумлінну і плідну працю, високий професіоналізм, всебічне висвітлення питань розвитку української державності та місцевого самоврядування, творчу майстерність було прийнято рішення нагородити трудовий колектив редакції Ніжинської міськрайонної газети «Ніжинський вісник» Почесною грамотою виконавчого комітету Ніжинської міської ради.

Відділ інформаійно-аналітичної роботита комунікацій з громдськістювиконавчого комітету Ніжинської міської ради

04.04.2017