Засяяла вогнями головна ялинка міста

Новорічні свята завжди несуть з собою якісь особливі відчуття – казки, дива, надії на здійснення мрій, віру у краще. Подібне ж свято більше за всіх очікують саме діти і, напевно, подарувати його – найголовніша місія дорослих.

19 грудня в Ніжині на центральній площі ім. І.Франка відбулось урочисте відкриття головної новорічної ялинки. Центральну площу заполонили ніжинці та гості міста. Біля ялинки розмістилася сцена з акторами та мультяшними героями.

На святковий захід зібралися діти та дорослі, аби разом взяти участь у святі. На всіх чекала весела розважальна програма за участю Святого Миколая.

З вітальними словами до присутніх звернувся міський голова Анатолій Лінник. Анатолій Валерійович привітав зі святом дітей, побажав їм здійснення найзаповітніших мрій і бажань та отримання гарних подарунків. Всім, хто вірить у справжні дива, очільник міста побажав здоров’я, гарного настрою, нових здобутків, миру та злагоди, щедрості та благословення Святого Миколая, його прихильності та опіки.

З Днем Святого Миколая, наступаючими новорічними та різдвяними святами щиро привітав архієпископ Чернігівський і Ніжинський Православної Церкви України Євстратій (Зоря), бажаючи достатку, щастя, благополуччя у родинах та процвітання Ніжина.

До вітань долучилися також Святий Миколай та казкові персонажі. Звучали гарні пісні та мелодії, побажання щастя, здоров’я, добробуту, святкового настрою. Концертну програму та веселі конкурси присутнім подарували творчі колективи Ніжинського міського будинку культури. Новорічна ялинка засяяла вогнями під гучні оплески, радісні дитячі вигуки.

Хороводи з малечою біля ялинки доповнили це свято неповторним колоритом. Дитячі забави довкола головної ялинки наповнили місто позитивною, дійсно новорічною атмосферою.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю,

Катерина Симоненко

20.12.2019