Відбулася щотижнева нарада з благоустрою міста

Сьогодні, 20 грудня, відбулась робоча нарада з питань благоустрою міста Ніжина під головуванням міського голови Анатолія Лінника. У роботі засідання взяли участь: перший заступник міського голови з діяльності виконавчих органів ради Григорій Олійник, радник міського голови Сергій Осадчий, начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Анатолій Кушніренко, директор КП «ВУКГ» Владислав Корман, начальник управління комунального майна та земельних відносин Ірина Онокало, головний спеціаліст відділу з благоустрою Юрій Кошель, начальник відділу містобудування та архітектури Вікторія Мироненко.

Керівники прозвітували про стан виконання наданих протокольних доручень попередньої наради. Серед яких були питання, що стосувались перестановки дорожніх знаків по вулиці Борзнянський шлях для покращення організації дорожнього руху, вуличного освітлення, встановлення консолей для пішоходних переходів по вулиці Прилуцькій та інше.

Анатолій Валерійович дав протокольне доручення обстежити та підрізати дерева в тих місцях, де вони заважають вуличному освітленню, перевірити стан водовідвення по вулиці Батюка та сквері Б. Хмельницького, розробити однотипні, в одному стилі вивіски з назвами зупинок громадського транспорту.

Підвівши підсумки наради міський голова Анатолій Лінник наголосив, що всі ті заходи, які розроблені по комунальним службам, повинні виконуватися відповідно до запланованих термінів виконання та бути результативними, адже благоустрій міста та комфортне життя громади знаходиться в пріоритеті роботи міської влади.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю,

Лілія Ломакіна

20.12.2019