Заслуховування звітів керівників комунальних підприємств міста

27 листопада у малій залі виконавчого комітету відбулося заслуховування звітів керівника КП «НУВКГ» Петра Лабузького, КП «ВУКГ» Владислава Кормана, КП «Служба Єдиного Замовника» Миколи Борисенка, КП «Керуюча компанія «Північна» Олександра Шаповалова, головного бухгалтера ДКП «Комунальний ринок» Божок Тетяни та КТВП «Школяр» Лариси Чернишової, КП «Оренда комунального майна» Оксани Шумейко та Ніжинської міської газети «Вісті» Валерія Кичка за результатами діяльності 9-ти місяців 2018 року. Взяли участь міський голова Анатолій Лінник, секретар міської ради Валерій Салогуб, перший заступник міського голови Григорій Олійник, радник міського голови Сергій Осадчий, депутати міської ради Ірина Онокало та Юрій Хоменко, фінансове управління та відділ економіки.

Керівники доповіли про фінансово-економічну діяльність підприємств за 9 місяців 2018 року, зупинилися на проблемних питаннях, які ними здійснюється дії для покращення фінансового стану та основні завдання які стоять перед ними у поточному році.

Тетяна Божок доповіла, що основним видом діяльності підприємства є надання в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна. Доходи підприємства за 9 місяців 2018 р. склали 4913,3 тис. грн., що на 193,9 тис. грн. більше запланованого показника Фінансовий результат роботи підприємства за 9 місяців 2018 р. складає 510,1 тис. грн. прибутку, що більше на 151,9 тис. грн. запланованого показника.

Оксана Шумейко у своєму звіті зазначила, що загальні планові показники фінансового плану підприємства виконані при незначних відхиленнях деяких постатейних показників. В подальшому робота комунального підприємства спрямована на підвищення ефективності діяльності та виконання планових показників в повному обсязі, досягнення прибутковості та збільшення надходжень від оренди майна міської комунальної власності та пайової участі в утриманні об’єктів благоустрою до місцевого бюджету.

Після заслуховувань міський голова Анатолій Лінник нагадав присутнім, що по завершенню звітів буде підготовлено протокол засідань з пропозиціями та рекомендаціями по кожному із підприємств.

Із звітами підприємств можна ознайомитися за посиланням: http://www.nizhynrada.gov.ua/article/704/komunaln-pdprimstva.html

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

26.11.2018