Засідання комунальної наради

22 листопада у малій залі Ніжинської міської ради відбулась чергова щотижнева нарада під керівництвом першого заступника міського голови Григорія Олійника з керівниками підприємств та установ міста, що опікуються житлово-комунальним господарством.

На початку засідання розглядалися звернення громадян: мешканці центральної частини міста Ніжина підняли питання щодо прибирання прилеглої прибудинкової території. Також мешканка вулиці Незалежності порушила питання щодо теплопостачання та водопостачання. Зазначені проблеми були прийняті до уваги та в подальшому будуть вирішені.

В ході наради були розглянуті протокольні доручення з попередніх нарад та надані нові.

Директор КП “ВУКГ” Владислав Корман проінформував присутніх щодо підготовки техніки до зимового прибирання вулиць: «Для очистки і посипки тротуарів закуплено 2 мініпіскорозкидачі. Дана техніка покращить прибирання, зробить його більш ефективним та оперативним».

Григорій Миколайович підняв тему реформування житлового сектору і переходу на нові форми управління та наголосив, що потрібно вирішувати дане питання переходу та обов"язково поінформувати населення.

По закінченню засідання Григорій Олійник зробив оголошення: «26 листопада 2018 року у малій залі Ніжинської міської ради відбудеться заслуховування результатів діяльності комунальних підприємств за 9 місяців та 3 квартал 2018 року».

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

22.11.2018