Засідання комісії з питань земельних відносин

19 грудня відбулося засідання постійної депутатської комісії з питань земельних відносин, будівництва, архітектури, інвестиційного розвитку міста та децентралізації під головуванням Андрія Деркача. Також були присутні керівники управлінь та відділів виконавчого комітету Ніжинської міської ради, жителі міста.

На початку засідання члени комісії розглянули проекти рішень «Про внесення змін до пункту 15 статті 124 Статуту територіальної громади м. Ніжина Чернігівської області» та «Про внесення змін до пункту 2 рішення Ніжинської міської ради № 29-43/2018 від 28 вересня 2018 року «Про залучення кредиту НЕФКО»». Перший проект рішення розроблений з метою фінансування та реалізації проектів, затверджених міською радою, інший стосується фінансування та реалізації інвестиційного проекту «Заходи з енергоефективності в м. Ніжині» в рамках програми Енергоефективності НЕФКО, а також здійснення зовнішнього місцевого запозичення коштів шляхом залучення кредиту Північної екологічної фінансової корпорації (НЕФКО) на зазначених умовах. Вищезазначені проекти рішень були розглянуті комісією та рекомендовані на розгляд сесії міської ради.

В порядок денний було включено проекти рішень, що були залишені на доопрацювання на минулих засіданнях комісії, а також інші земельні питання.

Всі проекти рішень було детально розглянуто. Також надані відповідні протокольні доручення.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

19.12.2018