Євровулиця

День Європи – це символ започаткування нової успішної моделі мирної співпраці між державами, що ґрунтуються на спільних цінностях, демократії, поваги до прав людини, верховенства права та враховує інтереси всіх учасників.

Відзначення Дня Європи в нашій державі – це підтвердження єдності України та Європи не тільки за географічною ознакою, а і за духом, історією, спільними цінностями, адже український народ є невід’ємною частиною європейської цивілізації.

Головним майданчиком цьогорічного святкування в нашому місті стала вулиця Гоголівська, де можна побачити та почути різноманітність мов та традицій різних європейських країн: Англії, Німеччини, Польщі, Італії, Франції, Греції…

Учні ніжинських загальноосвітніх шкіл не тільки презентували країни Євросоюзу, але спілкувалися їхньою мовою та виконували національні пісні.

На Євровулиці можна було побачити вироби місцевих майстрів, послухати поезію, та музику, побачити виступи талановитої молоді міста.

Додали святкового настрою і майстри своєї справи ді-джеї території.

«МаsterDJ». Брати Москаленки:Костянтин(член молодіжного парламенту) та Андрій, зуміли створити атмосферу справжнього вуличного відпочинку з конкурсами, танцями, живим спілкуванням з відвідувачами майданчику.

Організатори Євровулиці сподіваються, що наступного року території творчості розширяться й доповняться новими оригінальними та змістовними ідеями для створення європейської атмосфери позитиву та єдності громади.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

19.05.2018