Всеукраїнська конференція «Українське як світовий культурний тренд. Традиції та інновації» розпочалася у Ніжинській хореографічній школі.

Всеукраїнська конференція «Українське як світовий культурний тренд. Традиції та інновації» розпочалася у Ніжинській хореографічній школі. Захід приурочений до Міжнародного дня танцю і триватиме два дні. Говоритимуть про сьогодення українського народного танцю у системі мистецької освіти.

Із вітальним словом до усіх присутніх звернувся заступник міського голови Сергій Смага: «Сьогоднішня конференція – дуже важлива подія для мистецької спільноти. Напередодні свята вітаю усіх присутніх з днем танцю. Відкривайте себе в танці та насолоджуйтесь своєю професією. Бажаю Вам плідної роботи».

У конференції беруть участь відмінники освіти України, педагогічний колектив Ніжинської хореографічної школи, викладачі мистецьких закладів, студенти спеціальності «Хореографія» та вихованці Ніжинської хореографічної школи.

Програма конференції насичена: заплановані екскурсії, презентації навчальних посібників, відкриті уроки, практичний показ студентських робіт та концертна програма.

 

 

28.04.2023