Володимир Мамедов один із кращих представників місцевого самоврядування

Щороку в рамках загальнонаціонального проекта «Місцеве самоврядування. Народні обранці» відбувається нагородження кращих представників місцевого самоврядування за підтримки Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, обласних, районних, міських рад, Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування «Українська асоціація районних та обласних рад», Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування «Асоціація міст України», Всеукраїнського асоціації сільських та селищних рад та інших.

24 січня у Будинку офіційних прийомів м. Києва відбулося урочисте відзначення більше 150 кращих представників місцевого самоврядування України Орденом «За вірність народу України», Почесними грамотами та книгою Пошани «Місцеве самоврядування. Народні обранці». Одним із яких став депутат Ніжинської міської ради IV, V, VI, VII, почесний громадянин міста Ніжина Володимир Хейбарович Мамедов. Нагрудний знак та Почесну Грамоту за вагомий особистий внесок у становлення, розбудову, процвітання України, високий професіоналізм, невичерпну енергію, активну громадянську позицію і діяльність вручили народні депутати України Олександр Марченко та Володимир Пилипенко. В урочистих заходах прийняли участь й багато інших народних депутатів України, які виступили з вітальним словом до представників органів місцевого самоврядування.

Проведення заходу дало можливість поділитися успішним досвідом з колегами, обмінятися цінною інформацією, відкрити нові імена кращих управлінців та висвітлити інноваційні підходи в керуванні громадами на сторінках презентаційного видання.

Розвиток України як демократичної держави неможливий без дієздатного місцевого самоврядування, яке є найбільш наближеним до громадян інститутом влади. З упевненістю можна сказати, що місцеве самоврядування в Україні – надійний партнер і опора держави.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

25.01.2019