Прес-конференція міського голови

24 січня у великій залі виконавчого комітету відбулась прес-конференція міського голови Анатолія Лінника для представників місцевих засобів масової інформації та громадськості. На заході були присутні секретар міської ради Валерій Салогуб, перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Григорій Олійник, заступники міського голови Ігор Алєксєнко та Сергій Дзюба, керуючий справами виконавчого комітету Сергій Колесник, радник міського голови Сергій Осадчий, депутати міської ради, керівники структурних підрозділів виконавчих органів ради, представники Громадської ради при виконавчому комітеті, підприємці, громадськість та представники ЗМІ.

В ході прес-конференції Анатолій Валерійович поінформував присутніх про роботу міської влади за останні три роки, наповнення міського бюджету, поділився подальшими планами співпраці з молоддю, благоустрою міста, реконструкції центральної площі міста та вул. Незалежності. У своїй промові він наголосив, що: "ми всі відповідальні за наше місто, кожний мешканець, а не тільки міська рада. Для розбудови нашого міста нам потрібно бути згуртованими. Тільки спільними зусиллями громади і влади ми можемо досягти процвітання рідного Ніжина".

Після виступу міського голови розпочався конструктивний діалог із ЗМІ та громадськістю у різних сферах життя містян. Були дані відповіді на питання. Намічено нові плани, перспективи співпраці.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю.

24.01.2019