«Волейбольні» перемоги ніжинців

9 травня 2017 року на відкритому волейбольному майданчику "Хутір Рибацький" відбувся вже традиційний "Кубок Перемоги" з паркового волейболу серед чоловічих команд.

У турнірі взяла участь велика кількість команд – 9 команд: ТЕМП-1(Ніжин), ТЕМП-2 (Ніжин),Прилуки, Лосинівка,Термінатори, Агро-Кім, Зірка (Ніжин), с. Яхнівка, Зеніт (Чернігів).

Рівень команд бувдужевисокий, адже в командах булизібранікращіпредставникисвоїхміст.

Отже, «дерев’яні»винагородиздобула команда Зірка, на третьомумісцізаслугованоопинився колектив ТЕМП-1, сріблоздобула збірна команда м. Прилуки, а команда ТЕМП-2 здобула золоті винагороди.

Переможці та призерибулинагороджені кубком, медалями та грамотами відділу з питаньфізичноїкультури та спорту.

Від спонсору турніру ресторану «ХутірРибацький» переможціотрималигрошовісертифікати та сертифікат на відвідуваннялазні. А саме: за перше місцесертифікат на 1000грн; за друге місцеотрималисертифікат на 500грн.; за третєсертифікат на 200грн., а за четверте втішний сертифікатнавідвідуваннялазні на 2 години.

Відділ з питань фізичної культури та спорту висловлює подяку за допомогу в організації та проведенні Кубку дирекції ресторану «Хутір Рибацький», котра відновила та покращила волейбольний майданчик, а також віднайшла можливість відзначити кращі команди турніру.

А вже з 12-14 травня спортсменки КДЮСШ м. Ніжина взяли участь у відкритому кубку м. Київа з пляжного волейболу серед дівчат 2000, 2004 р.н. Три пари протягов 12-14 травня 2017 року на волейбольних майданчиках парку Дружби Народів під проливним дощем боролися за нагороди. Переможцями серед дівчат 2004 р.н. стала ніжинська пара Сушко Анастасія та Бушак Крістіна. Слід відмітити, й іншу пару, якій трішки не вистачило, щоб завоювати бронзові нагороди. Пара Басиста Яна та Романько Валерія стали четвертими. Саме Романько Валерія була визнана кращим гравцем турніру. Також потрібно зазначити, що даний турнір став дебютним для наших спортсменок саме у такому складі.

А ніжинська пара Пилипенко Владимира та Усікова Валерія взяла участь у турнірі серед дівчат 2000 р.н.. Серед 18 команд наші дівчата посіли 9 сходинку.

Вже через місяць на них чекають нові випробування на чемпіонаті області та першому турі чемпіонату України. Готували команди тренери Гретчин Тетяна та Павло Глушко.

Відділ з питань фізичної культури та спорту Ніжинської міської ради

16.05.2017