Висаджено 150 саджанців катальпи

6 листопада стартувала всеукраїнська екологічна акція «Посади дерево миру».

Метою акції є привернення уваги українців до екологічних проблем, формування дбайливого ставлення до навколишнього природного середовища, роз’яснення важливості збереження природної спадщини, підвищення рівня екологічної свідомості та еко-патріотизму, прагнення берегти природу рідної землі та країну.

Міський голова Анатолій Лінник разом з головою Ніжинського міськрайонного відділення земляцтва, земляком Олександром Харченко, депутатами міської ради та молоддю 10 листопада взяли участь в екологічній акції.

Ніжинським міськрайонним відділенням Чернігівського земляцтва було надано більше 150 саджанців катальпи. Це декоративне дерево, що використовується в ландшафтному дизайні. Дані дерева були висадженні відповідно до плану-схеми, яка була на передодні погоджена з Анатолієм Лінником та Олександром Харченко.

Катальпи було висаджено в сквері Лисянського по вул. Гоголівська, у сквері Кониського по вул. Московська, в парку Чорнобильців у 3-й мікрорайоні, по вул. Московській від 54 від 72 номера та по вул. Набережна від інститутського мосту до зупинки «Ринок».

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

10.11.2018