Відбулася щотижнева оперативна нарада

Відбулася щотижнева оперативна нарада під головуванням першого заступника міського голови Григорія Олійника.

На початку засідання Григорій Миколайович привітав начальника відділу земельних відносин Валентину Місан з ювілеєм та оголосив подяку міського голови за високий професіоналізм, сумлінне виконання посадових обов'язків, активну життєву позицію.

Традиційно на нараді було заслухано представника Ніжинського відділу поліції Інну Іванівну Музиченко, про стан оперативної обстановки та криміногенної ситуації, що склалася на території громади міста за останній тиждень, відділ з питань діловодства та роботи зі зверненнями громадян про стан виконавської дисципліни та доручень міського голови, а також обговоренні звіти керівників відділів та управлінь і плани роботи на поточний тиждень.

Відповідно до наданої інформації, за минулий тиждень до відділу поліції надійшло 235 заяв та повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події, з яких до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено 14 кримінальних проваджень. Виявлено 145 адміністративних правопорушення та накладено 59 штрафів на суму 15638 гривень. По лінії дорожнього нагляду зафіксовано 50 порушень (1 – керували транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння; 7 – керування без відповідних документів; 12 – порушення правил великоваговими Т/З; 8 – керування водієм транспортним засобом, що має несправності; 22 – перевищення водіями транспортних засобів встановлених обмежень швидкості руху та порушення інших ПДР). Продовжують мати місце випадки вживання алкогольними напоями (37 випадків) та паління тютюнових виробів (31 випадок) у громадських місцях. Зафіксовано 3 факти вчинення насилля в сім'ї та 1 факт порушення державних стандартів у сфері благоустрою населених пунктів.

Детальніше з планами роботи виконавчого комітету Ніжинської міської ради на період з 12 по 18 листопада 2018 року можна ознайомитися за посиланням: http://nizhynrada.gov.ua/announcement/298/zahodi-z-12-po-18-listopada-2018-roku.html

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

12.11.2018