Виїзне засідання комісії по законності

Відбулось позачергове виїзне засідання постійної депутатської комісії міської ради з питань регламенту, депутатської діяльності та етики, законності, правопорядку, антикорупційної політики, свободи слова та зв’язків з громадськістю.

Виїзна нарада відбулась з метою вивчення питання, з яким звертались раніше представники адміністрації ДКП «Комунальний ринок» та громадянка Гадландарова Ю.А. Як було вирішено на попередньому засіданні, члени комісії разом з обома конфліктуючими сторонами переглянули надану представниками адміністрації ДКП «Комунальний ринок» документацію, тоді як Галандарова Ю.А. зобов’язалась надати документацію, що підтверджує її витрати на благоустрій ринка по вулиці Незалежності, до 23 серпня. Вислухавши точку зору орендаря та керівництва ДКП, члени комісії дійшли висновку, що остаточно врегулювати питання щодо умов та процедури відшкодування витрачених коштів на облаштування Галандаровою Ю.А. можливо буде лише після надання нею вище зазначених підтверджуючих документів.

Наступним об’єктом обстеження став ринок по вулиці Набережній Вороб’ївській. Члени комісії вивчили схему розташування торговельних точок, які знаходяться у оренді, та вільних місць, порівняли з фактичним розташуванням. Обговоривши ситуацію, що склалася, дійшли висновку, що прецеденту умисного перешкоджання реалізації сільськогосподарських товарів рослинного походження на ринку по вулиці Набережній Вороб'ївській не було.

Відділ інформаційно-аналітичної

роботи та комунікацій з громадськістю

21.08.2017