Відзначали працівників комунальної сфери

Сьогодні у великій залі міської ради відбулися урочистості з нагоди Дня працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення.

З професійним святом вітали перший заступник міського голови Григорій Олійник, секретар міської ради Валерій Салогуб, заступники міського голови Сергій Осадчий, Сергій Дзюба, депутат міської ради Олександр Шалай, начальник УЖКГ та Б Анатолій Кушніренко, представник народного депутата України Олександра Кодоли Олексій Пірковський.

Першим привітав присутніх Олійник Григорій Миколайович: "Прийміть найщиріші привітання з професійним святом! Ви обрали нелегку, але дуже важливу роботу – забезпечення комфортних умов для проживання людей. Сьогодні комунальні блага стали звичною справою, що ніхто і не замислюється скільки потрібно докласти сил для їх стабільного функціонування. Ваш високий професіоналізм та відповідальне ставлення до справи та оперативність – запорука успішного розвитку селища. Незважаючи на деякі труднощі, комунальна галузь працює і забезпечує належний рівень обслуговування мешканців. Бажаю вам міцного здоров’я, благополуччя та затишку Вашим оселям, нехай Вас оминають життєві негаразди".

На адресу винуватців свята лунали багато теплих слів, а кращих працівників відзначили подяками та почесними грамотами.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

16.03.2018