Відбулась щотижнева оперативна нарада при міському голові

Відбулася щотижнева оперативна нарада керівників структурних підрозділів виконавчого комітету Ніжинської міської ради під керівництвом міського голови Анатолія Лінника.

На початку наради було традиційно заслухано представника Ніжинського відділу поліції Інну Музиченко про стан оперативної обстановки та криміногенної ситуації, що склалася на території громади міста за останній тиждень, відділ з питань діловодства та роботи зі зверненнями громадян про стан виконання доручень міського голови, обговорено план роботи на поточний тиждень.

Інна Іванівна прозвітувала, що протягом тижня надійшло 242 заяви, за якими було відкрито 21 кримінальне провадження. По лінії адміністративної практики складено 163 адміністративних матеріалів, у 56 випадках накладено адміністративні штрафи на загальну суму 9 724 грн. 18 адміністративних протоколів передано до інших органів. По лінії нагляду за безпекою дорожнього руху зафіксовано 46 порушень ПДР: 3 особи керували автотранспортом у стані алкогольного сп'яніння, 3 водії керували автотранспортом без відповідних документів Минулого тижня зафіксовано 7 випадків вчинення насильства у сім'ї, одну особу притягнуто до відповідальності за невиконання батьківських обов’язків.

Також актуалізувала увагу присутніх на збільшенні випадків розпивання алкогольних напоїв у громадських місцях. Продовжують мати місце випадки дрібних крадіжок – 10 випадків сталося протягом минулого тижня.

За інформацією відділу з питань діловодства та роботи зі зверненнями громадян, за минулий тиждень до виконавчого комітету надходили звернення громадян, які стосувалися надання матеріальної допомоги, призначення субсидій, погодження меж земельних ділянок, підтоплення, неприбирання тротуарів від снігу.

Потому Анатолій Валерійович проконтролював виконання структурними підрозділами запланованих на минулий тиждень заходів та вивчив труднощі роботи кожного підрозділу.

Наприкінці наради секретар міської ради активізував увагу присутніх на розкладі роботи постійних комісій міської ради:

21.03.2018 о 10:00 - засідання постійної комісії міської ради з питань земельних відносин, будівництва, архітектури, інвестиційного розвитку міста та децентралізації.

21.03.2018 о 14:00 - засідання постійної комісії міської ради з майнових та житлово-комунальних питань, транспорту, зв’язку та охорони навколишнього середовища.

23.03.2018 о 14:00 - засідання постійної комісії міської ради з питань регламенту, депутатської діяльності та етики, законності, правопорядку, антикорупційної політики, свободи слова та зв’язків з громадськістю.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

19.03.2018