Відбувся відкритий чемпіонат Чернігівської області з класичного бодібілдингу

21 жовтня, за підтримки депутата Київської міської ради Олександра Харченка та Ніжинського відділення ГО «Чернігівське земляцтво», в приміщенні Ніжинського Драматичного театру ім М. Коцюбинського відбувся відкритий чемпіонат Чернігівської області з класичного бодібілдингу, фітнес-бікіні, менс-фізик та велнес. На змаганнях були присутні міський голова Анатолій Лінник, заступник міського голови Сергій Дзюба, депутат Київської міської ради Олександр Харченко.

Учасники змагань приїхали з різних куточків Чернігівщини. М’язисті хлопці, чоловіки й стрункі дівчата у різних категоріях демонстрували свої досконалі тіла. Метою заходу було виявлення найсильніших спортсменів Чернігівської області у всіх категоріях; подальший розвиток виду спорту та його популяризація в Чернігівській області; підвищення рівня майстерності спортсменів; виявлення перспективного резерву для збірних команд України; відбір сильніших спортсменів та формування збірної команди області для участі в чемпіонатах України.

Змагання проводилися за правилами Національної федерації бодібілдингу України та міжнародними правилами бодібілдингу IFBB у вагових та ростових категоріях:

Чоловіки-класичний бодібілдинг абсолютна категорія;

Менс-фізик: до 180 см, понад 180 см, ;

Фітнес-бікіні: до164 см, понад 164 см, ;

Велнес: абсолютна категорія.

Анатолій Лінник взяв участь у церемонії нагородження переможців.

Спортсмени, які посіли 1, 2, 3 місця у категоріях, нагороджуються медалями, кубками та дипломами; 4, 5, 6 місця – дипломами.

Джерело: nizhynnews.com

22.10.2018