Відбувся велозаїзд, присвячений Дню Конституції України

Четвертий рік поспіль ніжинці відзначають свято Дня Конституції України патріотичним велозаїздом, який став дуже популярним у любителів здорового способу життя та велоспорту у місті. Ніжин поступово стає веломістом, і цього року участь у велопробізі взяло значно більше учасників (майже півтисячі велосипедистів).

Після реєстрації учасників, з вітальним словом виступили міський голова Анатолій Лінник та депутат Верховної Ради України Олександр Кодола, а вихованці Ніжинської школи «Позитивчик» порадували присутніх своїм веселим виступом.

У велопробігу прийняли участь міський голова Анатолій Лінник, народний депутат України Олександр Кодола, депутати Ніжинської міської ради та громада міста. Безпосередньо перед велозаїздом, площею проїхалися найменші учасники — вихованці дитячих садочків. Очолювали колону малечі, як пізніше і дорослих, Анатолій Валерійович та Олександр Михайлович.

Після завершення велопробігу на площі імені Івана Франка відбулося традиційне відзначення учасників в різних номінаціях.

Відділ інформаційно-аналітичної рооти

та комунікацій з громадськістю

28.06.2018