Святковий концерт

Прийняття Конституції увійшло в суспільне життя як головний оберіг державності і демократії, гарант незалежності і соборності нашої держави. З цієї нагоди в Ніжині 27 червня в Будинку культури відбувся святковий концерт до Дня Конституції «Ми віримо в майбутнє твоє Україно» . На свято завітали міський голова Анатолій Лінник, секретар міської ради Валерій Салогуб, перший заступник міського голови Григорій Олійник, представники структурних підрозділів виконавчих органів виконавчого комітету Ніжинської міської ради, керівники підприємств, установ, організацій, ветерани, громадськість міста.

З вітальним словом до всіх присутніх звернувся Анатолій Валерійович, який наголосив на тому, що прийняття Основного Закону ознаменувало фундаментальне закріплення нашої незалежності, навіки закарбувало волю українського народу жити у власній суверенній, соборній державі та зауважив, що майбутнє залежить від кожного громадянина України.

Міський голова Анатолій Лінник нагородив Грамотою виконавчого комітету Ніжинської міської ради з нагоди відзначення Дня Конституції України Єрофєєву Ларису Григорівну – начальника сектора профілактики правопорушень серед неповнолітніх служби у справах дітей виконавчого комітету Ніжинської міської ради та оголосив подяку виконавчого комітету Ніжинської міської ради з нагоди відзначення Дня Конституції України Крикусі Людмилі Іванівні –спеціалісту ІІ категорії відділу бухгалтерського обліку апарату виконавчого комітету Ніжинської міської ради та Куранді Юрію Івановичу – головному спеціалісту архівного відділу виконавчого комітету Ніжинської міської ради.

А музичні вітання з нагоди державного свята присутнім дарували творчі колективи факультету культури і мистецтв Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

27.06.2018