Відбулося засідання постійної депутатської комісії з майнових та житлово-комунальних питань

14 листопада у великому залі виконавчого комітету відбулося засідання постійної депутатської комісії з майнових та житлово-комунальних питань, транспорту, зв’язку та охорони навколишнього середовища під головуванням Ірини Онокало. На засіданні також були присутні секретар міської ради Валерій Салогуб, заступник міського голови Сергій Дзюба, керівники комунальних підприємств, структурних підрозділів виконавчого комітету, ЗМІ.

На порядку денному розглядалися наступні проекти рішень:

1. «Про створення аукціонної комісії для продажу нежитлового підвального приміщення, що розташоване за адресою: м. Ніжин, вул. Московська,22».

2. «Про створення аукціонної комісії для продажу нежитлового підвального приміщення, що розташоване за адресою: м. Ніжин, вул. Московська, ¼».

3. «Про оренду майна комунальної власності територіальної громади м. Ніжина».

4. «Про передачу на балансовий облік індивідуально визначеного майна».

5. «Про прийняття у комунальну власність територіальної громади м. Ніжина лічильників теплової енергії від ТОВ «НіжинТеплоМережі».

6. «Про передачу на балансовий облік майна».

7. «Про передачу на баланс нежитлового приміщення за адресою: м. Ніжин, вул. Небесної сотні,11».

8. «Про передачу в господарське відання майна».

9. «Про зняття з обліку протирадіаційних укриттів, які були включені до фонду захисних споруд м. Ніжина безпідставно».

Під час розгляду проектів рішення щодо створення аукціонної комісії для продажу нежитлових підвальних приміщень депутат міської ради Юрій Ландарь наголосив на тому, щоб члени даної комісії надали депутатам для ознайомлення методику розрахунків даних приміщень.

Всі проекти рішень було детально розглянуто та підтримано комісією.

У різному розглянули лист головного лікаря комунального некомерційн6ого підприємства «Ніжинський міський центр первинної медико-санітарної допомоги Оксани Калініченко щодо сприяння у вирішенні питання придбання квартири по вул. Шевченка 83/3 кв.9 з метою збільшення корисної площі Амбулаторії сімейної медицини №2, що розташована за адресою: м. Ніжин, вул. Шевченка 83/3, яка фактично знаходиться в двох окремих приміщеннях одного будинку, між ними знаходиться квартира №9. Придбання даної житлового приміщення дало б змогу розширити площу амбулаторії. Під час обговорення члени комісії вирішили запросити на наступне засідання комісії головного лікаря комунального некомерційного підприємства «Ніжинський міський центр первинної медико-санітарної допомоги Оксани Калініченко для детального пояснення ситуації. А також запросити начальника управління освіти Станіслава Крапив’янського для розгляду питання щодо можливого перенесення даного пункту сімейної медицину в гімназію №16.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

14.11.2018