Відбулося засідання постійної депутатської комісії з майнових та житлово-комунальних питань

10 жовтня у малій залі виконавчого комітету відбулося засідання постійної депутатської комісії з майнових та житлово-комунальних питань, транспорту, зв’язку та охорони навколишнього середовища під головуванням Ірини Онокало. На засіданні також були перший заступник міського голови Григорій Олійник, секретар міської ради Валерій Салогуб, радник міського голови Сергій Осадчий, керівники комунальних підприємств, структурних підрозділів виконавчого комітету, жителі міста та ЗМІ.

На початку засідання мешканці вул. Графська, 16 звернулися до комісії з проханням допомогти їм вирішити питання щодо користування спільною земельною ділянкою, якою користуються три родини і на якій знаходиться інкубаторна станція. Власник інкубатора хоче закрити доступ від домоволодінь до виходу на вулицю, який розташований на спільній ділянці. Григорій Олійник зауважив, що потрібно вивчити питання, а саме: чи визначені межі на спільній ділянці, чи вона знаходиться в оренді чи у власності та інші суміжні питання.

Члени комісії під час засідання розглянули проекти рішень щодо приватизації нежитлових приміщень та надання приміщень в оренду, зміни статуту керуючої компанії «Північна».

В зв’язку підняттям цін на паливо – мастильні матеріали, запасні частини, для забезпечення стабільної роботи автомобільних маршрутних транспортних засобів по перевезенню пасажирів на розгляд комісії було винесено проект рішення виконавчого комітету «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Ніжинської міської ради №116 від 19 квітня 2018 року «Про встановлення тарифів на перевезення пасажирів автомобільним транспортом»», який буде винесений на чергове засідання виконкому. Члени комісії підтримали даний проект.

Директор КП «Оренда комунального майна» Оксана Шумейко звернулася з листом про неспроможність сплати за опалення на чотирьох об’єктах, які знаходяться в господарському віданні комунального підприємства та просить допомоги у вирішенні подальшої долі нежитлових приміщень.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

10.10.2018