Відбулось засідання виконавчого комітету

28 липня відбулося чергове засідання виконавчого комітету під головуванням першого заступника міського голови Федора Вовченка.

Члени виконавчого комітету розглянули 20 проектів рішень, які стосувалися житлово-комунальної сфери міста, соціального захисту дітей, організації проведення ярмарку з продажу овочевої продукції та фруктів тощо.

Прийняли рішення «Про встановлення тарифів на платні послуги з фізіотерапевтичних процедур, масажу, лікувальної фізкультури та консультативного прийому лікаря-фізіотерапевта в амбулаторних умовах, що надаються комунальним некомерційним підприємством «Ніжинська центральна міська лікарня імені Миколи Галицького»». Рішення підготовлено у зв’язку із зменшенням фінансування Національною службою здоров’я України у 2021 році пакету №9 «Медична допомога дорослим та дітям в амбулаторних умовах» та не включення фізіотерапевтичних процедур до переліку медичних послуг, які держава гарантує пацієнту безоплатно. Кошти, які будуть отримані від надання платних послуг, будуть зараховані до спеціального фонду і використані на заходи, пов’язані з організацією надання послуг, а також для відновлення матеріально-технічної бази.

У «Різному» члени виконавчого комітету розглянули та підтримали відповідь на петицію щодо реконструкції вул.Гоголя. Управлінням ЖКГ та будівництва замовлено проєкт по об'єкту "Капітальний ремонт дороги по вул. М.Гоголя" у ТОВ "Дорпроєктбуд" з міста Чернігів. Проведено тендерну процедуру закупівлі вказаних в проєкті робіт через електронну систему "Prozorro". В результаті торгів визначено виконавця ТОВ "Чернігів Буд". Посилання на закупівлю в системі: prozorro.gov.ua

Текст відповіді на петицію, яка оприлюднена в системі Електронних петицій petition.e-dem.ua

  1. Оприлюднення проекту по об’єкту «Капітальний ремонт дороги по вул. Гоголя»- детальну інформацію викладено в електронній системі «Prozorro» за посиланням https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2021-06-02-010642-b, в оголошенні надано технічне завдання з проєктно-кошторисної документації з вказаним переліком робіт та їх об’ємами, а також переможцем надано кошторисні розрахунки по даному об’єкту. Візуалізація проекту та короткий опис робіт розміщено на сторінці УЖКГ та будівництва в мережі «Фейсбук». Додатково інформацію розміщено на офіційному сайті Ніжинської міської ради.
  2. Кошториси та заплановані витрати надано переможцем закупівлі в електронній системі «Prozorro» та знаходяться у вільному доступі.
  3. Виконавцем робіт по об’єкту в результаті проведеної закупівлі відкритих торгів відповідно законодавства визначено ТОВ "Чернігів Буд" (43081533).  Посилання на закупівлю в електронній системі «Prozorro»: https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2021-06-02-010642-b . Відповідальним за проведення технічного нагляду за виконанням робіт по даному об’єкту в результаті спрощеної процедури через електронну систему визначено ТОВ "ПРОЕКТСТУДІЯ" (41350692). Посилання на закупівлю: https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2021-06-08-000277-c

Археологічні дослідження для виконання робіт буде проводити Інститут археології НАН України (05417163), з яким укладено договір в результаті проведення спрощеної закупівлі через електронну систему закупівель. Посилання на закупівлю: https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2021-06-07-002530-b . Додатково інформацію розміщено на офіційному сайті Ніжинської міської ради.

  1. Висновок щодо стану дерев буде оприлюднено на сайті Управління ЖКГ та будівництва Ніжинської міської ради.
  2. 6. Огляди зелених насаджень здійснюються лише за необхідності та за зверненнями мешканців та підприємств всіх форм власності.
  3. Бажання громади щодо збереження алеї каштанів по вул. М. Гоголя прийнято до відома та буде враховано.
  4. На сьогодні відповідно розпорядження голови діє комісія з питань охорони, збереження і розвитку зелених зон та водних об’єктів на території м. Ніжин, до складу якої входять представники місцевого самоврядування, держпродспоживслужби, землевпорядної організації, представники комунальних підприємств, викладачі кафедр природничих та інших наук Ніжинського державного університету ім. М. Гоголя та представники громадськості.
  5. Проведення громадських слухань регулюються Положенням, яке є діючим на сьогодні. Громадяни можуть  виступити ініціаторами проведення громадських слухань  відповідно до визначеної процедури.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю


29.07.2021