Відбулось урочисте відкриття сучасного скейт-парку

06 квітня в парку Шевченка відбулось урочисте відкриття сучасного скейт-парку.

Даний проєкт реалізовано за сприянням міського голови Олександра Кодоли та за підтримки депутатів міської ради. Відтепер ніжинці зможуть займатися екстремальними видами спорту: кататися на скейт-бордах, самокатах, роликах та велосипедах типу BMX.

Олександр Михайлович зазначив, що сучасний скейт-борд – це мрія нашої ніжинської молоді, а такий скейт парк - другий у Чернігівській області. Очільник міста подякував всім, хто долучився до реалізації та будівництва даного проекту. «Хочу, щоб наше місто розквітало, розвивалося та рухалося вперед і ми над цим працюємо. Разом ми зробимо наше місто успішним, містом майбутнього, в якому захочеться жити як місцевим жителям, так і мешканцям з інших міст», - наголосив Олександр Кодола.

На урочистому відкритті скейт-парку виступили професійні скейтбордисти, члени Федерації скейтбордингу України, які провели для ніжинської молоді майстер-клас. Представник фірми виробника з м. Києва Максим Іржаненко закликав молодь до здорового способу життя та наголосив, що варто уважно читати правила поведінки в скейт-парку та обов’язково їх дотримуватись.

06.05.2021