Відбулася фінальна частина "Відкритого чемпіонату м. Ніжина та Ніжинського району з футзалу

23 грудня у спортивному комплексі «Зірка» відбулася фінальна частина «Відкритого чемпіонату м. Ніжина та Ніжинського району з футзалу».

У турнірі взяло участь шість команд: ФК «Агро-Трейдер» (м. Ічня), ФК «Сокіл» (с. Данине), ФК «Фрунзівець» (м. Ніжин), ФК «Ветеран» (м. Ніжин), ФК «Дев’ятка/Дружба» (м. Ніжин), ФК «Росток» м. Ічня.

Змагання проходили за круговим принципом у 5 турів, в кожному з яких три пари команд вирішували хто з них кращий на футзальному полі.

Високий рівень гри команд підтримував інтригу, щодо визначення переможця практично до останнього туру. Лише наприкінці змагань визначився переможець – ним став ФК «Фрунзівець» із Ніжина. Доля другого місця вирішувалася в матчі останнього туру у якому зіграли ФК «Дев’ятка/Дружба» та ФК «Агро-Трейдер». У цьому протистоянні «Дев’ятка/Дружба» впевнено перемогла своїх суперників.

Після звершення матчів відбулося підведення підсумків змагань та нагородження команд. У підведенні підсумків та нагородженні взяли участь: секретар Ніжинської міської ради Валерій Салогуб, голова Ніжинської районної державної адміністрації В’ячеслав Івашин, голова Федерації футболу міста Ніжина, почесний громадянин міста Ніжина Володимир Мамедов, начальник відділу фізичної культури та спорту Павло Глушко, директор міського центру фізичного здоров’я «Спорт для всіх» Сергій Півень, старший тренер ніжинської футбольної школи Микола Бринза, член Чернігівської федерації з футболу Шлімун Шошов.

Слова подяки, побажань та віри у подальше майбутнє ніжинського спорту висловили В’ячеслав Івашин та Володимир Мамедов. Вони відзначили високий рівень змагань та професійну майстерність футболістів.

Почесну місію нагородження переможців виконав секретар Ніжинської міської ради Валерій Салогуб. Він вручив командам кубки, медалі та грамоти відповідно до зайнятого ними місця, а саме:

За 1 місце – ФК «Фрунзівець» (кращий гравець – О. Бабор)

За 2 місце – ФК «Дев’ятка/Дружба» (кращий гравець – С.Півторацький)

За 3 місце – ФК «Сокіл» (кращий гравець – Д.Андрущенко)

За 4 місце – ФК «Росток» (кращий гравець – О.Антонов)

За 5 місце – ФК «Агро-Трейдер» (кращий гравець – О.Калюжний)

За 6 місце- ФК «Ветеран» (кращий гравець – В. Рижигайло)

Валерій Володимирович подякував командам за високий рівень майстерності, побажав подальших спортивних звершень, а також відзначив професійну та коректну роботу суддівської бригади.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

23.12.2018