Одноденні навчальні збори 163-го батальйону територіальної оборони міста Ніжина

22 грудня 2018 року у зв’язку з оголошенням воєнного стану в деяких областях нашої країни, в тому числі Чернігівщини, на ніжинському полігоні «Сапсан» відбулися одноденні навчальні збори 163-го батальйону територіальної оборони міста Ніжина, який формується на фондах Ніжинського об`єднаного міського військового комісаріату.

Участь у зборах взяли участь міський голова Анатолій Лінник, секретар міської ради Валерій Салогуб, перший заступник міського голови Григорій Олійник, керуючий справами виконавчого комітету Ніжинської міської ради Сергій Колесник, працівники та посадові особи виконавчих органів виконавчого комітету Ніжинської міської ради. Взагалі на навчальні збори приїхали понад триста чоловіків та жінок Ніжинщини і Носівщини.

Учасники навчань - військовозобов’язані та резервісти, здобули знання з інженерної та медичної підготовки, а також набули навиків з теоретичних та практичних основ стрільби з автоматів.

Під час проведення занять всі учасники показали добру організованість, дисципліну, а також навички у володінні стрілецькою зброєю. Відповідні заходи спрямовані на підтримання обороноздатності нашої держави, патріотичне виховання громадян та поліпшенні питань територіальної оборони Чернігівської області.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

22.12.2018