Відбулась щотижнева оперативна нарада при міському голові

Відбулася щотижнева оперативна нарада керівників структурних підрозділів виконавчого комітету Ніжинської міської ради.

Традиційно, на початку наради, представник Ніжинського відділу поліції Інна Музиченко доповіла про стан оперативної обстановки та криміногенної ситуації у місті за останній тиждень.

Всього до відділу поліції надійшло 244 заяви та повідомлень, по п‘ятнадцяти з них було порушено кримінальні провадження. Розпочато 24 кримінальні провадження, складено 95 адміністративних протоколи. Зафіксовано 3 випадки керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння, з вини водіїв та через несприятливі погодні умови було здійснено 4 дорожньо-транспортні пригоди без потерпілих осіб. По лінії дільничних офіцерів продовжують фіксуватись випадки насильства у сім’ях. Таких випадків було 6. 7 крадіжок, 4 факти зберігання наркотичних засобів.

Перший заступник міського голови Григорій Олійник підняв питання щодо контролю працівниками поліції за правопорядком під час проведення мітингу до Дня Соборності України..

Секретар міської ради Валерій Салогуб нагадав присутнім, що, відповідно до розпорядження міського голови, 31 січня відбудеться чергове 35 засідання сесії міської ради і нагадав графік проведення засідань постійних депутатських комісій, що відбудуться протягом тижня:

23.01.18 о 15:00 – засідання постійної комісії міської ради з питань соціального захисту населення, освіти, охорони здоров’я, культури, сім’ї та молоді, фізичної культури і спорту.

24.01.18 0 10:00 - засідання постійної комісії міської ради з питань земельних відносин, будівництва, архітектури, інвестиційного розвитку міста та децентралізації.

24.01.18 о 14:00 - засідання постійної комісії міської ради з майнових та житлово-комунальних питань, транспорту, зв’язку та охорони навколишнього середовища.

19.01.18, 14.30 - засідання постійної комісії міської рада з питань законності.

Важливою подією сьогоднішнього дня стане відзначення Дня Соборності України об 11.30.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

22.01.2018