Відбулась щотижнева оперативна нарада при міському голові

Традиційно на нараді було заслухано представника Ніжинського відділу поліції Інну Іванівну Музиченко про стан оперативної обстановки та криміногенної ситуації, що склалася на території громади міста за останній тиждень, відділ з питань діловодства та роботизі зверненнями громадян про стан виконання доручень міського голови, а також обговорено план роботи на поточний тиждень.

Інна Музиченко у своїй доповіді відзначила зростання таких правопорушень, як: нанесення тілесних пошкоджень, крадіжок, шахрайств, розпиття алкогольних напоїв у громадських місцях. Проінформувала Інна Іванівна і про стан розслідування факту викрадення пам’ятника Марку Бернесу: «На сьогодні, пам’ятник переданий комунальній службі міста на відповідальне зберігання. Опрацьовується оперативна інформація по причетним особам до викрадення».

Заступник міського голови Сергій Осадчий черговий раз підняв питання щодо стихійної торгівлі по вул. Московська та необхідності посилення контролю з боку поліціантів міста.

Серед планів роботи на цьому тижні зазначимо, що 11 травня о 11.00 запланований приїзд до Ніжина Генерального консула Республіки Польща в Києві Томаша Дедерко та Надзвичайного і Уповноваженого Посла Польщі в Україні Яна Пєкло.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

виконавчого комітету Ніжинської міської ради

10.05.2017