Відбулась щотижнева нарада з питань благоустрою міста

Сьогодні, 13 березня, міський голова Анатолій Лінник провів нараду з благоустрою міста. У роботі засідання взяли участь радник міського голови Сергій Осадчий, начальник управління комунального майна та земельних відносин Ірина Онокало, начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Анатолій Кушніренко, директор комунального підприємства «Виробниче управління комунального господарства» Владислав Корман, начальник відділу з благоустрою, роботи з органами самоорганізації населення та взаємодії з правоохоронними органами Наталія Бойко та начальник відділу архітектури та містобудування Вікторія Мироненко.

Міський голова перевірив стан виконання протокольних доручень, які були надані на попередніх нарадах.

Під час засідання розглянули питання, які стосувались благоустрою скверів та парків, висадки зелених насаджень, придбання вуличних підвісних вазонів для висадки квітів, організації дорожнього руху, відновлення вуличного освітлення, вивозу твердих побутових відходів тощо.

Анатолій Лінник звернув увагу керівників комунальних служб на освітлення пішохідних переходів у вечірній час, надав доручення перевірити підключення мигаючих світлофорів по вулиці Шевченка.

Присутні обговорили шляхи і методи вирішення піднятих питань. Надано протокольні доручення та рекомендації, визначено терміни їх виконання.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю, Катерина Симоненко

13.03.2020