Депутатська фракція "Батьківщина" провела брифінг

Сьогодні, 13 березня, відбувся брифінг депутатів Ніжинської міської ради від фракції «Батьківщина» щодо важливих соціальних питань. А саме: ефективне використання бюджетних коштів та забезпечення участі громади у визначенні пріоритетності напрямків фінансування видатків міського бюджету; реалізація міської програми поводження з ТПВ; утримання доріг та безпека руху; забезпечення якісного водопостачання та водовідведення; встановлення тарифів на комунальні послуги; організація пасажироперевезень на території громади; землекористування на території громади; екологічний стан річки Остер.

Депутат Олег Щербак зазначив, що у планах міського голови Анатолія Лінника та міської ради є придбання автобусів для пільгових перевезень. Зараз вивчаються пропозиції ринку по цінах на автобуси.

Також на брифінгу було зазначено, що, незалежно від прийнятого рішення на громадських слуханнях, яке відбудеться 14 березня, на покращення водопостачання в місті буде передбачено кошти при внесенні змін до міського бюджету за рахунок перевиконання доходів.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю, Лілія Ломакіна

13.03.2020