Відбулась розширена оперативна нарада при міському голові

03 жовтня 2016 року у великому залі Ніжинської міської ради відбулась розширена оперативна нарада при міському голові.

Після оголошення плану проведення наради міським головою Анатолієм Лінником перейшли до заслуховування доповіді Тараса Балабайка про стан оперативної обстановки та криміногенної ситуації, що склалася на території громади міста протягом минулого місяця. Наступним про стан роботи по нагляду за дотриманням правил дорожнього руху в Ніжині за минулий місяць повідомив Геннадій Клюйко. Анатолій Іваницький проінформував про стан пожежної безпеки в місті за останній місяць.

Після цього перейшли до інформації, яку подали заступники міського голови. Зокрема, Ігор Алєксєєнко повідомив про стан нарахування житлових субсидій населенню за минулий місяць та щодо роботи з внутрішньо-переміщеними особами за вересень, Сергій Осадчий - про стихійну торгівлю по вулиці Московській, Григорій Олійник - про підготовку об’єктів житлово – комунальної сфери до роботи в осінньо – зимовий період.

В ході наради керівники підприємств, медичних та навчальних закладів також прозвітували щодо підготовки до роботи в осінньо-зимовий період.

Наприкінці наради було підведено підсумки та узгоджено план роботи на поточний тиждень.

Відділ інформаційно-аналітичного забезпечення

та комунікацій з громадськістю

виконавчого комітету

Ніжинської міської ради

04.10.2016