Відбулась чергова нарада керівників структурних підрозділів міста при міському голові

Відбулася щотижнева оперативна нарада керівників структурних підрозділів виконавчого комітету Ніжинської міської ради.

Традиційно, на початку, представник Ніжинського відділу поліції Інна Музиченко доповіла про стан оперативної обстановки та криміногенної ситуації у місті. До відділу надійшло 217 заяв, складено 111 адміністративних протоколів, із яких 28 зі штрафами на суму 5 тисячі 542 грн. По лінії ДАІ було зупинено чотири особи у стані алкогольного сп’яніння, шість за порушення правил дорожнього руху, в тому числі перевищення швидкості. Всі, на щастя, трапились без постраждалих. Був проведений рейд обшуків на виявлення зберігання та збуту наркотичних речовин. Також оперативно було розкрито пограбування на території залізничного вокзалу.

Потому перейшли до обговорення виконаних доручень і планів на поточний тиждень.

Також міський голова Анатолій Лінник порушив питання посиленого контролю за прибиранням снігу та забезпеченням посипним матеріалом. Закцентував увагу комунальних служб міста та інспекцію з благоюстрою посилити контроль за прибиранням пішохідних зон.

Секретар міської ради Валерій Салогуб нагадав про заплановану чергову сесію на 31 січня та проінформував присутніх про графік засідань депутатських комісій:

30січня, 11.00 – земельна комісія

Ігор Володимирович Алєксєєнко повідомив про заходи, які заплановані до Дня відзначення пам’яті героїв Крут, а саме: об 11 годині від приміщення міської ради централізовано від’їжджатиме автобус для всіх бажаючих взяти участь у мітинзі.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

29.01.2018