«Великодні зустрічі» в територіальному центрі

У житті кожної української людини свято Воскресіння Христового особливо шановане та значиме. Великодні дні зазвичай спонукають кожного з нас бути добрішими, милосерднішими, терплячішими один до одного.

У Світлий Великодній тиждень в територіальному центрі пройшли «Великодні зустрічі» де люди літнього віку мали можливість розділити спільну радість святкування й отримати позитивний заряд емоцій.

З радістю на запрошення завітали до центру вихованці ДНЗ №17 «Перлинка» (завідувачка Гаврилей С.М.). Маленькі артисти продемонстрували свою майстерність у чудових казкових сценках та співах.

Не обминув своєю увагою та приєднався до заходу протоієрей Валерій Дашко, секретар Ніжинської єпархії УПЦ Свято - Миколаївського кафедрального собору міста Ніжина. В ході зустрічі отець Валерій розповів історію походження Великодня, особливості його святкування та значення пасхальних традицій у житті кожної людини, відповів на усі запитання слухачів, побажав здоров'я, Божої благодаті, достатку і миру, а також окропив святою водою усіх присутніх.

Злагоджено та надзвичайно проникливо звучали пісні у виконанні учнів Недільної школи при Свято - Миколаївському кафедральному соборі міста Ніжина, які подарували щасливі хвилини радості усім присутнім.

На згадку про світлу зустріч усі отримали Великодні гостинці та мали можливість насолодитися спілкуванням один з одним за чашкою чаю з пасхальними кулічами.

Територіальний центр Ніжинської міської ради

21.04.2017