Управління Служби безпеки України в Чернігівській області інформує

У зв’язку із проведенням командно – штабних навчань з протидії терористичній та диверсійній загрозам в м. Ніжині Служба безпеки України закликає мешканців міста дотримуватися правил особистої безпеки та поводження з підозрілими предметами, вибухонебезпечними речовинами та інше.

Всі дії, що здійснюються правоохоронним и органами в рамках навчань на території міста відбуваються у відповідності до вимог чинного законодавства.

Просимо не панікувати, а також віднестись з розумінням до можливих тимчасових обмежувальних заходів правоохоронних органів, спрямованих на посилення безпеки, охорони громадського порядку, пропускного режиму на об’єктах терористичних посягань.

У випадку виявлення підозрілих осіб, можливо причетних до диверсійно – розвідувальної діяльності, предметів, що можуть бути використані в якості зброї та камуфляжу при транспортуванні вибухових речовин та пристроїв, негайно повідомляйте на адресу чергових служб:

Управління Служби безпеки України в Чернігівській області, тел. ном. (0462) 676 – 208;

Головного управління національної поліції в Чернігівській області тел. ном. 102; (0462) 619 – 001, 619 – 002.

Нагадуємо, що згідно з вимогами п.8 Постанови Кабінету Міністрів України від 18.02.2016р. № 92, з 12 серпня 2016року керівником Антитерористичного центру при СБУ України на території Чернігівської області встановлений рівень терористичної загрози – «ЖОВТИЙ» (за наявності достовірної/підтвердженої інформації про підготовку до вчинення терористичного акту).

Зазначена постанова є відкритою, громадяни можуть ознайомитись із заходами, що вживаються суб’єктами боротьби з тероризмом відповідно до визначеного рівня терористичної загрози.

Штаб координаційної групи

антитерористичного центру УСБУ в Чернігівській області

30.05.2018