У Ніжинської КДЮСШ – новий керівник

Відсьогодні на посаду директора Ніжинської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи призначено Галину Арвахі. Її офіційне представлення колективу провели секретар міської ради Юрій Хоменко, заступник міського голови Сергій Смага та начальник відділу з питань фізичної культури та спорту Павло Глушко.

У ході зібрання Сергій Смага від імені міського голови Олександра Кодоли привітав новопризначеного директора з цією важливою подією, побажав вдалої роботи, порозуміння в колективі, невичерпної енергії для сприяння в підвищення іміджу спортивної школи. Юрій Хоменко зауважив, що міська рада сприятиме розвитку закладу, однак наполягає на ініціативності та відповідальності самих тренерів. Галина Арвахі, в свою чергу, подякувала за щирі слова й окреслила для присутніх найближчі плани роботи.

Галина Арвахі - професійна тренер-хореограф, сертифікована вчителька йоги, президент Фітнес-клубу «Позитив».

Спортивна школа успішно діє з 1951 року і 1 вересня 2021 року 1 вересня відзначила свій 70-річний ювілей з дня заснування. Має багате минуле й широкі перспективи розвитку у майбутньому. За цей час тисячі дітей та підлітків нашого міста успішно та наполегливо займалися і продовжують займатися різними видами спорту на майданчиках, стадіонах та в спортивних залах. Юних спортсменів виховують досвідчені тренери-викладачі. Під їх кропіткою, щоденною працею найуспішніші та найнаполегливіші вихованці досягають вершин спортивної майстерності не тільки в Україні, а й у світі. З найвідоміших вихованців - Жанна Пінтусеевич - Блок— українська спринтерка, Заслужений майстер спорту України, чемпіонка світу з бігу. Розпочинали свій спортивний шлях з КДЮСШ: Чемпіонка світу та Європи з боротьби самбо - Чистякова Наталія та чемпіон світу з боксу - Петро Іванов.  

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю

08.11.2021