Міський голова Олександр Кодола про кадрові зміни та про рішення Північного апеляційного господарського суду щодо ТОВ "НіжинТеплоМережі"

 08 листопада міський голова Олександр Кодола провів щотижневу оперативну нараду. В засіданні взяли участь секретар міської ради Юрій Хоменко, заступники міського голови Сергій Смага та Ірина Грозенко, керуючий справами виконавчого комітету Валерій Салогуб, радник міського голови Ольга Орел, керівники підрозділів, управлінь та підприємств.

Міський голова Олександр Кодола поінформував що 04 листопада Північний апеляційний господарський суд скасував Постанову Господарського суду Чернігівської області від 12.07.2021 року про визнання банкрутом ТОВ "НіжинТеплоМережі". «Це рішення дає ніжинцям більше впевненості у стабільному проходженні цьогорічного опалювального сезону. У нас залишається багато запитань до роботи ТОВ «НіжинТеплоМережі». Але разом з юристами міської ради на суді ми захищали і відстоювали інтереси перш за все громади міста», - наголосив Олександр Михайлович.

Міський голова Олександр Кодола повідомив про кадрові зміни в спортивній галузі міста.

Представив всім нового директора Ніжинської комплексної дитячої юнацької спортивної школи Галину Іванівну Арвахі.

Подякував за роботу колишньому директору Валерію Зінченку.

Галина Арвахі - керівник ГО "Фітнес Центру "ПОЗИТИВ", професійний тренер-хореограф, сертифікований вчитель йоги.  

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю

08.11.2021