Тепла зустріч у «Прохладі»

Продовженням низки заходів Ніжинського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді до новорічних і різдвяних свят стала конкурсно-розважальна програма, організована в кафе «Прохлада» для сорока шести дітей із сімей, що перебувають у складних життєвих обставинах. Уже декілька років поспіль адміністрація кафе на благодійних засадах надає свої послуги маленьким клієнтам соціальної служби із числа найбільше соціально уразливих категорій.

Прекрасне, яскраве й захоплююче театралізоване дійство підготував для малечі гурт викладачів і учнів Ніжинського училища культури і мистецтв ім. М. Заньковецької. Ніхто із запрошених дітлахів не лишився байдужим до пропозицій Святого Миколая, головного гостя урочистостей, та його чарівних помічників взяти участь у веселих конкурсах і розвагах, тим більше, що на всіх охочих чекала безліч різноманітних призів.

Створити в кафе теплу й затишну атмосферу святкової зустрічі працівникам соціальної служби допомогли підприємці Лариса Зайко, Лариса Безпала, Юлія Кармазіна, Тамара Лега, Любов Смоляніч і Сергій Кот, за благодійної підтримки яких для дітей було приготовано святкове частування фруктами, випічкою, соками й цукерками.

Досхочу награвшись і розважившись з улюбленим дідусем Святим Миколаєм та його оточенням й пригостившись всілякою смакотою, радісна дітвора разом зі своїми батьками поверталася додому із сувенірами від центру соціальних служб та солодкими подарунками і гуманітарними «соціальними пакетами» від представника Асоціації Іспанії «Іди з нами» в м. Ніжині Людмили Герасименко.

Л. Луговик,

головний спеціаліст

відділу соціальної роботи НМЦСССДМ

26.12.2016