Свято останнього дзвоника

Сьогодні в усіх школах Ніжина відлунали останні дзвоники. Привітав зі святом школярів, випускників, вчителів та батьків і міський голова Анатолій Лінник. Анатолій Валерійович відвідав Ніжинський навчально-виховний комплекс 16 “Престиж” та Ніжинський ліцей Ніжинської міської ради при Ніжинському державного університету імені Миколи Гоголя.

У привітанні Анатолій Валерійович звернувся до цьогорічних випускників та побажав їм успішно впоратися з випробуваннями, зробити правильний вибір життєвого шляху та виправдати надії і сподівання педагогів та батьків. Подякував учителям за щоденну плідну працю, терпіння та віру в майбутнє своїх вихованців. Привітав усіх школярів із закінченням навчального року та побажав добре відпочити і набратися сил для нових відкриттів і досягнень у навчанні. Приєднались до привітань заступник міського голови Ігор Алєксєєнко, депутати Ніжинської міської ради Ігор Шалай та Іван Коробка, начальник Управління освіти Ніжинської міської ради Станіслав Крапив’янський.

Також до ЗОШ №15 та ЗОШ №11 на свято Останнього дзвоника завітали поважні гості: Народний депутат України Олександр Кодола, перший заступник міського голови Григорій Олійник, депутат міської ради Андрій Гомоляко, заступник начальника Управління освіти Надія Пономаренко, помічник Народного депутата Тамара Стратілат.

Після офіційної частини поважні гості вшанували пам`ять загиблих героїв України, учасників антитерористичної операції Віктора Макідона та Тахіра Баширова, які навчались у цій школі, покладанням квітів до меморіальних знаків.

На шкільних подвір’ях панувала трепетна атмосфера розставання і прощання з вчителями та друзями. Випускники станцювали свій останній шкільний вальс.А після цього традиційно одинадцятикласник проніс на плечі маленьку дівчинку, яка дзвеніла дзвіночком, як символ про останній урок в країні знань.

Завершились урочистості традиційним останнім дзвоником, яких закликав всіх на останній урок у цьому навчальному році.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

25.05.2018