Привітання зі святом Останнього дзвоника

Шановні школярі, учителі, батьки, випускники! Від щирого серця вітаємо вас зі святом Останнього дзвоника, яке знаменує завершення навчального року, подолання чергової сходинки в освоєнні знань.

Для наймолодших та учнів середніх класів це свято зна­ме­ну­ється не лише гарними оцінками, а й початком улюблених канікул. Прийшла по­ра дітям, учителям, батькам добре відпочити, набратися духовних і фізичних сил після наполегливої спільної праці. Нехай для всіх вас літній відпочинок буде радісним, безтурботним і цікавим, сповненим яскравих вражень і мандрівок.

Особливо для вас, шановні випускники, шкільний дзвінок лунає дійсно востаннє. Сьогодні ви стоїте на порозі дорослого життя. Попереду непростий шлях, в якому щодня доведеться робити важливий вибір та відстоювати свою громадянську позицію. Віримо, що вам не забракне сміливості та наполегливості, ви твердо крокуватимете до обраної мети та реалізуєте свої здібності і таланти. Завжди та повсякчас пам’ятайте: ваші батьки і вчителі покладають на вас великі сподівання.

Сьогодні ви маєте нагоду низько вклонитися вчителям, які не тільки озбро­ю­вали вас знаннями, а й були щирими друзями, наставниками й порадниками, гартували вашу силу духу й характер. Пам'ятайте й поважайте своїх педагогів за їх­ню щоденну натхненну творчу працю, за терпіння й віру у ваші здібності й та­ла­н­ти, за знання, досвід і людське тепло, які безкорисливо вони передають моло­дим по­­ко­лінням.

Хочемо привітати батьків сьогоднішніх випускників. Разом із своїми дітьми ви пройшли цей довгий і непростий шлях: раділи їхнім першим успіхам, підтримували та допомагали у важку хвилину.

Щиро бажаємо всім випускникам впевнено йти життєвою дорогою і завжди досягати поставленої мети, віри і впевненості у завтрашньому дні, успіхів і здійснення усіх задумів. Нехай з вами завжди поруч будуть вірні друзі та мудрі наставники! Примножуйте славу рідної землі, бо народилися ви і зростали у незалежній Україні, яку віками виборювали наші Герої. Будьте гідними їх послідовниками та справжніми громадянами, гордо несіть славу минулих поколінь та творіть нову величну історію нашої держави.

З повагою, міський голова Анатолій Лінник

секретар міської ради Валерій Салогуб

25.05.2018