Свято до Дня Матері

Травень – місяць, багатий на свята, найпишніша та найпрекрасніша пора весни. Серед численних свят, що відзначаються в нашій країні, День Матері посідає особливе місце і нікого не залишає байдужим. У цей день хочеться сказати слова подяки всім Матерям, які дарують нам свою любов, добро, ніжність і ласку.

З нагоди цього чудового свята для літніх людей та ветеранів міста відбувся святковий концерт на базі ДНЗ №21 «Калинонька» (завідувачка Пищик Т.С.), підготовлений вихованцями та творчим колективом садочка. Свято розпочали щирими словами поваги й любові до Матері та родини. Чудовими і злагодженими були виступи малюків. Запальними таночками, віршами й піснями свою любов до Матерів висловили вихованці дитячого садочка. Майстерно й душевно заспівали пісні про Маму й вихователі закладу. Усім сподобався танок у виконанні татусів зі своїми крихітками-донечками. Подарували власні вірші та проспівали разом із присутніми зворушливі пісні місцеві поетеси та солістки – Олещенко Н.І. та Рижевська С.В.

Сердечно і щиро висловили подяку та вручили солодощі організаторам і учасникам за надані хвилини радості, гарний настрій та теплу атмосферу Алєксєєнко Л.Г. (голова Ніжинської міської Організації ветеранів України); Шаповалова І.М. (директор територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Ніжинської міської ради); Івасенко Н.І. (завідуюча бібліотекою філіалу №2 Ніжинської міської ЦБС).

Кожний відчував себе по-родинному затиш­но, цікаво, радісно і просто казково!

Територіальний центр

Ніжинської міської ради

22.05.2017